Wandbekleding

Thissenonderhoud verzorgt ook wandbekleding!

Voorbeelden (foto’s) hiervan, kunt u bekijken in mijn Portfolio.

Houtstrips, de nieuwe trend in houten 3D wandbekleding

 

Houtstrips van Trendia: sfeer en karakter gecombineerd met duurzaamheid

De ReWood™ houtstrips van Trendia zijn gemaakt van recycled teakhout uit Indonesië. Sloophout afkomstig van oude loodsen, steigers en kleine vissersbootjes wordt gebruikt om deze unieke houtstrips te creëren. Het zou dus zomaar kunnen, dat uw wand al een keertje bij Java heeft rondgedobberd als vissersbootje.

U kunt zichzelf dus wel voorstellen dat een wand die bekleed is met de houtstrips van Trendia,  sfeer en karakter ademt. Onbehandeld ruw hout, gladgeschaafd hout, geverfd hout, alles zit in onze houtstrips verwerkt. Een wand met een verhaal. Haal ook een stukje karakter in huis met de ReWood™ houtstrips.

De houtstrips van Trendia zijn enorm veelzijdig en toepasbaar in iedere ruimte. Of u nou op zoek bent naar een ‘eye-catcher’ voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, werkkamer of misschien wel serre, of een opvallend element voor in uw bedrijfspand. ReWood™ houtstrips zorgen voor een extra dimensie in ieder vertrek.

Een mooie muur kan echt een verschil maken. Je kijkt er per slot van rekening iedere dag tegenaan. Het voordeel van een ‘zacht materiaal’ zoals hout, in vergelijking met steen, is dat het zowel de sfeer als de akoestiek ten goede komt. Je ziet dus niet alleen verschil, maar je hoort het ook.

*Bron Trendia

Verwerking

Eventueel op maat zagen met de houtzaag en verlijmen met montagekit bij voorkeur op een houten achterwand.

Houtstrips bestaat uit kleine platte stukjes gerecycled teakhout, verlijmd op een triplex plaatje.

De houtstrips worden bij voorkeur met een spijkerpistool tegen een ( houten ) achterwand bevestigd

Bij een mogelijke opdracht!

Neem ik eerst contact met u op, om de werkzaamheden te komen beoordelen en het geheel in te meten.

Ook luisteren wij goed, welke wensen u specifiek aan de opdracht heeft, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Als we alles doorgesproken hebben, maken wij een op maat gemaakte offerte, die u netjes op een later tijdstip in een persoonlijk gesprek nogmaals uitgelegd krijgt.
Vooraf aan de werkzaamheden, wordt er zorg besteed aan de werkomgeving door spullen af te dekken, aan de kant de zetten of te verwijderen als deze bevestigd zijn.